torsdag 3. mars 2011

Live band

Nå er det noen dager siden forrige blogginnlegg, men det er jo litt kjedelig å blogge når det ikke er noe nytt å blogge om. Da blir det jo litt for mye unyttig informasjon  i innleggene, f.eks om hva vi spiste til middag i går osv... Så derfor har vi ventet til vi faktisk hadde noe nytt å fortelle.


Sol i Mellingen


Det nyeste på bryllupsplanleggingsfronten er at vi har bestilt et band som vi håper skal løfte hele bryllupsfesten til nye høyder. Vi kan avsløre at det er en veldig dyktig, kvinnelig vokalist som skal ha med seg to musikere for anledningen. De spiller alt fra 60-talls til musikk fra i dag, og vi får være med på å bestemme spillelisten. I tillegg øver de inn en valgfri sang til brudevalsen, så nå må vi gå i tenkeboksen og finne ut hvilken sang det skal være... En trio er perfekt i Gamle Bergens intime lokaler, så dette blir nok bra! Det er godt å få enda en viktig bit av puslespillet på plass.


Svein-Rune er klar for ettermiddagskaffe i solskinnet


Ellers har vi så vidt begynnt å få svar på invitasjonene, og foreløpig har alle takket ja til å komme. Vi har også fått positive tilbakemeldinger på designen, og siden Ina har laget alle kortene selv tok hun til seg skryten med god samvittighet. Så nå skal "vi" snart begynne å lage kaffeinvitasjonene. (Ina må bare samle litt motivasjon til å starte på nytt med shoppe-printe-klippe-lime-h%#&/&e.)


Nyter vårsolen

Resten av uken har gått med til skole og jobb, i tillegg til noen fine turer med Oliver i solskinnet. For vi har jo hatt noen vårlige dager i det siste, og det må vi jo selvfølgelig utnytte til det fulle! Bildene er fra turer i uken som var... Neste prosjekt på bryllupsfronten er antrekkene våre og evt. bestilling av bryllupsreise. Ha en riktig god helg!


Et sikkert vårtegn

1 kommentar:

  1. Så gøy med live band! Det blir nok stas.

    Tusen takk for utrolig hyggelig kveld i går, så etter deg på Rothaugen i dag, men så deg ikke? (må innrømme at jeg var realtivt søvndeprivert, så mulig jeg har oversett litt av hvert egentlig). Håper dere har en fin lørdagskveld ;)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)