fredag 11. mars 2011

Bryllupshelg

Denne helgen har vi fri begge to, og ser frem til å lade batteriene. MEN vi har jo SELVSAGT litt planer som sniker seg inn, enten vi har ork til det eller ei. Denne helgen blir nemlig en skikkelig bryllupshelg med prøving av antrekk på lørdagen (johoo) og bryllupssøndag med Tilbords på søndagen. Bryllupssøndagen har gratis inngang og det er nok ikke for sent å melde seg på for andre entusiaster, se informasjon nederst.

Ellers var vi jo på antrekk-jakt tidligere i uken, og Ina fant 2 kjoler som hun likte godt. Men siden jakten akkurat har startet, valgte hun å ha litt is i magen. Så i helgen blir det ny prøvetime i en annen butikk. Hun gleder seg stort, og har invitert med familie og den ene forloveren sin (den andre bor i Oslo). Svein-Rune har avtale med den ene forloveren sin (ja, vi måtte ha to forlovere hver - sånn går det når man er så heldig at man har flere nære venner) som jobber på Retro. Han skal hjelpe til med prøving av ulike stiler, og det ser Svein-Rune veldig frem til.

Vi håper det blir en fin helg og skal prøve å få sneket inn litt blogging med bilder innimellom alt det andre.

Riktig god helg!




Søndag 13. mars kl. 14 – 17
i Legenes Hus, Kalfarveien 37, Bergen


GRATIS INNGANG 


__________________________________ 
Velkommen til en begivenhetsrik bryllupsmesse. Her kan du hente inspirasjon til alt som hører til bryllupet.
Dette kan du glede deg til:

• Brudekjoler ved Brudehuset
• Solbrød viser bryllupskaker
• Netty viser det lille under
• Tilbords dekker bryllupsbordet
• Søtt + Salt vil trylle frem lekre retter
• Atelier Flora viser frem lekre blomster
• Magnor og Halvor Bakke viser frem den nye kolleksjonen Skyline
• Friele viser frem sin nye satsing; illy, kåret til best i test
• Premietrekning og give-aways til alle som melder seg på pr. mail.

PÅMELDING:  bryllup@tilbords.no 


INFORMASJONEN OVER ER LÅNT FRA TILBORDS!

2 kommentarer:

  1. åååe, eg óg vil prøve kjoler :))

    INApina : Eg lurte på en ting..skal du skifte navn? Hva er tankene dine rundt dette? hva blir eventuelt ditt nye navn? :)

    Klem fra HM-Ingvild

    SvarSlett
  2. Hei Ingvild!

    Ja, dette er et godt spørsmål. Vi har snakket en del om det, og har ikke bestemt oss helt enda. Men jeg er ikke fremmed for å skifte navn, selv om etternavnet har blitt en del av identiteten min etter hvert. Det vi heller litt mot er et felles familienavn, så det er store sjanser for at vi begge skifter navn - og bruker etternavnene på begge sider. Da blir vel alle fornøyd tenker jeg. Men dette blir det sikkert laget et innlegg om når vi har bestemt oss, he he...

    Klem fra Ina

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)