onsdag 16. mars 2011

Bryllupsmesse

Søndag var vi på bryllupsmesse i Legenes Hus i regi av Tilbords. Der ble vi møtt med deilig champagne og sjokolade fondue med friske jordbær (...så friske man kan få dem i mars). Allerede da var vi imponert, spesielt med tanke på at det var gratis inngang OG trekning på ulike premier uten å måtte kjøpe et eneste lodd.


champagne



sjokolade fondue


Legenes hus var et spennende, gammeldags lokale med mange rom, og vi kan godt forstå at dette er et populært sted å leie i forbindelse med ulike arrangementer. På baksiden var det også et velholdt uteområde som sikkert hadde vært deilig å disponert ved arrangementer i sommerhalvåret. Messen ble holdt i første etasje, mens andre etasje var stengt. Det var kanskje litt dumt med tanke på at det var så utrolig mange som kom, men det gikk på et vis. Litt sidelengs gange har vel aldri skadet noen...


utstilling fra brudehuset


Det var mange ulike stands inne på messen, og det første som møtte oss var en utstilling av brudekjoler fra Brudehuset. Det var også noen antrekk for brudgommen, og Svein-Rune slo av en prat med de hyggelige damene på Brudehuset sin stand. Etterpå fikk vi se noen innbydende bord dekket med ulike serviser, bestikk og glass fra Tilbords. De hadde ulike konkurranser der man kunne stemme på favoritter som man kunne vinne på slutten av dagen. I tillegg hjalp de kommende brudepar til å sette opp ønskeliste til bryllupet for de som hadde lyst til det.


Bryllupsbordene - kandelaberne var forresten veldig fine!




Etterpå fant vi stands for brudekaker med SMAKSPRØVER, og disse var selvsagt veldig populære og befant seg i det MINSTE rommet... Men vi fikk både se og smake, og det var jo greit å få litt inspirasjon siden bryllupskaken vår enda ikke er bestillt. Det var Jans Konfekt og Solbrød som viste frem herlighetene, og det var mange som lot seg friste.


Bryllupskaker fra Solbrød


Fristelser fra Jans Konfekt


I tillegg var det stands med brudeundertøy fra Netty Undertøy, godbiter fra Søtt + Salt, brudebuketter fra Atelier Flora, kaffemaskinen illy fra Friele m.m. Alt i alt MYE spennende for kommende brudepar. Vi fikk forøvrig gavepose når vi kom som inneholdt en fin telyslykt fra Tilbords. Trekningen på navn endte ikke i suksess for vår del, så når de kommende brudgommene ble kalt ut på gulvet til "fang-strømpebåndet-først"-konkurranse var ikke Svein-Rune vanskelig å be. Han gjorde sitt beste og hoppet i basketballspiller stil, men siden dette var litt staselige former måtte han gi slipp på strømpebåndet til fordel for en med bedre tak enn han selv. Skuffelsen ble stor da Svein-Rune oppdaget at gevinsten han gikk glipp av (og var så nær, så nær) var en flunkende ny illy kaffemaskin fra Friele som er kåret til best i test...
X7 ILLY FRANCIS FRANCIS HVIT

Så var det de kommende brudene sin tur! Ina la igjen takt og tone og stilte seg så langt fremme hun turde. Nå var det brudebuketter som skulle kastes ut! Ina hoppet så høyt på første forsøk at hun falt over en liten dame bak seg... 3 buketter skulle deles ut, og på andre forsøk holdt Ina en lav profil. 3 forsøk - det var nå det gjaldt. Ina hoppet opp og JA! HUN FIKK TAK I DEN SISTE! Buketten var ikke Inas favoritt, men fin var den. Men hun var litt skuffet når hun innså at jentene aldri hadde sjans til å vinne noen kaffemaskin, men vaser til brudebuketten...


Ina på veien hjem


Men vi var veldig fornøyde etter en lang dag og fikk Eva Solo vannglass og ostekniver med oss rett før vi dro hjem. Snakk om gavedryss! Anbefaler andre kommende brudepar å ta turen på bryllupsmesser i regi av Tilbords, for dette var virkelig verdt turen. Vi snakkes snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)