mandag 7. mars 2011

Fastelavenssøndag, men absolutt ingen faste...

Nok en innholdsrik helg er over og vi ser fram til en ny uke. Spesielt morgendagen, for da skal vi prøve antrekk for første gang begge to. Vi er jo selvfølgelig litt spente og grugleder oss av ulike grunner, men det blir spennende å se om vi finner noe passende! Ina gruer seg litt på grunn av at hun gjerne ikke skulle spist alle de fastelavensbollene i dag, mens Svenni bekymrer seg litt for prisene..


Hjemmelagde fastelavensboller


Men sånn er det å gifte seg, man vil jo gjerne at alt skal være "perfekt" på den store dagen. Dette koster gjerne både svette, tårer og kroner, selv om vi vet at det viktigste er at vi gifter oss - ikke alt oppstyret rundt. Det skal være vår dag, og det blir det nok til slutt - enten vi har antrekk i en annen størrelse enn først antatt eller om budsjettet er sprengt til randen... Hvordan prøvingen gikk får dere vite i løpet av uken!


Kaffebesøk hos familien Birkelund


I går imponerte Svein-Rune med sine hjemmelagde boller, og i dag ble de forvandlet til fastelavensboller med bringebærkrem av Ina. Disse tok vi med oss og dro på formiddagsbesøk til Ina sin familie. Der hadde pappan i huset dekket på så fint (i kjent stil), og mamman hadde laget klar kaffen. Siden det var siste dag av VM, satt vi benket foran TV'en og fulgte med på femmila. Det ble ekstra stas når Petter Northug tok enda ett gull...


De smakte like godt som de ser ut!


Etterpå dro vi ut på tur med Oliver i fjæren, han synes det er veldig spennende med alle luktene der. Spesielt morro er det om en av oss kaster litt tang som han kan få hente og riste på. Enkle gleder.


Litt for kaldt til å bade enda...


Så avsluttet vi dagen med besøk hos familien Hansen hvor vi feiret bursdagen til Svein-Rune sin bror. Der ventet deilige kjøttkaker som mammaen hadde laget. Ina hadde laget sjokoladekake som bursdagsbarnet hadde bestilt for anledningen... Det var en veldig hyggelig stund. Vi merker at søndagen har blitt en besøksdag der vi prøver å rekke over alle, men med sånn oppvartning kan vi ikke klage! Vi snakkes til uken folkens!


2 kommentarer:

  1. Bollene så farlig gode ut -
    og fantastisk sjarmerende bilde av lusken som kjenner på vannet!

    SvarSlett
  2. Ja, det kan vi skrive under på at de var... Og takk for det! Lusken vår hadde årets første bad i dag faktisk, så han imponerer stort med sin uredde lekenhet. Litt underholdning for hans trofaste turkamerater også det...:)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)