mandag 28. mars 2011

Innholdsrik helg

Nok en ny uke står for tur, og vi har enda ikke bestilt verken smoking eller brudekjole. Men vi nærmer oss en avgjørelse, og Svein-Rune har egentlig bestemt seg for hva han vil ha. Ina har vært på ny prøvetime i helgen, og var så heldig å ha med seg begge forloverne denne gangen. Det var skikkelig stas.


Så mye kjærlighet: Se hva vi fant i kaffekoppen når vi ryddet opp etter koselig kaffestund


Søsteren Karoline var også med, og det var en koselig time med mange meninger (og kjoler). Men vi kom frem til at det var 2 kjoler som var aktuelle, og pappaen til Ina ble ringt som assistanse. Han er så flink til å gi ærlig tilbakemeldinger (som kan være irriterende, men noen ganger veldig nødvendig). Pappaen hev seg i bilen og var rett rundt hjørnet da damen i butikken sa vi ikke kunne få prøve kjolen en gang til allikevel.

Brudebuketten Ina grafset til seg på bryllupsmesse


Det var nemlig en liten krisesituasjon med en annen brud, som skulle reise til Paris å gifte seg få dager etterpå og kjolen PASSET IKKE. Det var forståelig at vi måtte komme oss avgårde, selv om pappaen til Ina var to minutter unna. Jaja, sånn kan det gå... Det viktigste var at Ina nærmer seg drømmekjolen sin, og pappaen var imponerende forståelsesfull.


Oliver


Om kvelden skulle Svein-Rune på jobbfest, og han gledet seg veldig til det. Ina hadde invitert forloverne på middag og "bli kjent" kveld, siden de ikke kjenner hverandre så godt fra før. Hun var litt nervøs for at de ikke skulle gå overens, men kvelden gikk over all forventning. Når Ina måtte rett ut med Oliver før byturen, kom hun tilbake til to gode venner som danset heftig til TOTO - AFRICA! Det var en fin kveld...


De herlige forloverne


Ellers har vi funnet to aktuelle brudebiler; en hvit og en svart - begge cabrioleter. Vi er litt usikker, for begge er så stilige på hver sin måte. Hva ville dere valgt? Svart er mer klassisk, mens den hvite er orginal. Vi får gå i tenkeboksen. Så det er litt småting på gang hele tiden, men vi er veldig glade for at vi begynte planleggingen såpass tidlig. Mange detaljer gjenstår... Nå venter vi bare på tilbakemelding fra de siste middagsgjestene, så kan vi sende ut kaffeinvitasjonenen. Tro det eller ei - foreløpig har INGEN meldt avbud på tross av at det er midt i fellesferien. Ikke verst!

Vi snakkes snart!


PS: Vi har registrert oss på bloggurat.

1 kommentar:

  1. Jeg syntes absolutt sort. Passer godt inn under regelen om "de tre C`er" - class, class, og class.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)