mandag 21. februar 2011

Monogrammet vårt!

For de som ikke har lagt merke til det: MONOGRAMMET vårt ligger endelig ute på bloggen! Det har tatt mange timer og en del diskutering omkring farger og layout, men nå er vi begge veeeeldig fornøyd med resultatet. Ina har stått for designen, og med såpass dårlig utstyr (paint og office) er hun fornøyd med egen innsats.

Monogrammet vårt



Så nå er vi enda ett skritt nærmere den store dagen! Ellers er invitasjonene i full gang med å leveres ut til middagsgjestene... Kaffegjestene må pent vente, dette er fordi vi vil se an om flere middagsplasser blir ledige (ved eventuelle avbud). Og siden plassmangelen er stor, så må vi bare gjøre det på denne måten.

Ellers har vi begge vært opptatt på hver vår kant i forrige uke. Svein-Rune var i Haugesund på jobb, mens Ina har vært opptatt med jobb og studier. Men vi har selvsagt tatt oss tid til noen deilige fjellturer i helgen! Her er noen bilder :


Oliver



Svein-Rune


Oliver i vårsolen


Ina


Ha en flott uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)