tirsdag 22. mars 2011

Brudebil

Nå er det noen dager siden vi har blogget, og det er jo ikke kjekt verken for dere lesere eller oss. Det nærmer seg nemlig eksamen for Ina, noe som resulterer i opptatt PC for Svenni og mye hodebry for Ina selv. Svein-Rune har benyttet anledningen til å jobbe ekstra og tatt seg noen lange turer med Oliver, mens Ina har fått lesero. Sånn er hverdagen her i huset.. Innimellom leseøktene har Ina mailet ivrig med ulike veteranbilsjåfører for å få tilbud på brudebil inkl. sjåfør til den store dagen. Det er usikkert om dette vil bli prioritert, spesielt siden vi synes det var dyrere enn forventet. Men ok - man har lov å drømme litt (og undersøke litt :) ). For veteranbiler er det mange av, selv om mange ikke er tilgjengelig (eller brukbar) for brudepar... Her er noen biler som gir en liten pekepinn på hva vi ser for oss:






Så nå venter vi spent på svar fra veteranbilsjåfører. Men hvis noen av dere lesere kjenner noen (som kjenner noen) som eier veteranbil og driver med brudebilservice (evt noen som vil gjøre et unntak for oss (we wish)) --> Let us know! Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)