mandag 14. mars 2011

En helg forbi

Så var helgen over og en ny uke står for tur. Vi sitter igjen med mange inntrykk etter to hektiske dager med (i overkant mye) bryllupsprat. Lørdag formiddag hadde Svein-Rune avtale med Marius på Retro, og der fikk han prøve på antrekk til den store dagen. Han begynner å få en viss peiling på hva han ønsker å bestille, og det er jo godt at én av to har det...


kjole og hvitt på bryllupsmessen


For Ina har ikke funnet drømmekjolen sin enda, selv om hun hadde prøvetime hos Brudehuset lørdag formiddag. Åshild (den ene forloveren), foreldrene og søsteren Karoline var begeistret publikum, men etter én time (som gikk altfor fort), hadde Ina hoppet fra kjole til kjole UTEN å få den store "denne er det"-følelsen. Men takk til tålmodige sjeler som stilte opp! Dermed forsetter jakten - til Ida (den andre forloveren i Oslo) sin store begeistring. Nå får hun anledning til å delta i kjolejakten og det har hun snakket mye om at hun ønsker å være med på. Så alle hjerter gleder seg (selv om Ina gleder seg veldig til denne viktige biten er på plass).


brudekjole på bryllupsmessen


Etter all prøvingen dro vi på lørdagshandel på Lagunen kjøpesenter. Der ble det selvsagt prioritert en koselig kaffestund på kafé med brudens foreldre. Mens noen koste seg med søtsaker, valgte andre å knaske på knekkebrød (nevner ikke navn) og kom seg rimelig greit gjennom kafébesøket på tross av mange fristelser. Senere møtte vi på brudens mor sin kusine og mannen, og de inviterte oss på kaffebesøk i sitt nydelige hjem - vi takket selvsagt ja og dro avgårde hele gjengen. Og det var en kjempekoselig stund hos noen utrolig gjestfrie og kjekke folk!


en av fristelsene...



soon to be mr. and mrs.


I dag startet vi dagen med en tur i Jordal i sludd og vind. Oliver skulle jo være alene når vi skulle på bryllupsmesse senere på dagen, så da var det greit å ta turen før det. Han elsker åpne områder og løp som en stukket gris over jordene. Det var kun en ensom svane og en liten go'bit som fikk han til å stoppe noen sekunder, før leken fortsatte...


en ensom svane



Siden Oliver tydeligvis hadde mye energi på lur, dro vi ned på en badeplass og lekte i vannkanten. Og gjett hvem som overrasket stort ved å ta årets første bad...! Ina? Nei... Oliver så klart!


Årets første bad

Det er kjekt med litt underholdning for turkameratene.. Så bar det avsted på bryllupsmesse, og hvordan det gikk kan dere lese om i morgen. På gjensyn!


tips til bryllupsbord fra Tilbords

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)