mandag 4. april 2011

Drømmen om bryllupsreise

Vi har alltid hatt en drøm om å en gang få dra på bryllupsreise til et eksotisk ferieparadis. Faktisk har vi snakket om dette siden lenge før forlovelse overhodet var aktuelt! Det er rart hvordan noen ting er lettere å se for seg enn andre ting, og en bryllupsreise kan liksom aldri (ja, man skal aldri si aldri da men...) bli feil.

Sommerferie på Santorini

De som kjenner oss godt vet at vi har en brennende, lidenskapelig reiselyst, og det er få ting som gjør oss lykkeligere. Slike felles opplevelser gjør at vi kommer nærmere hverandre og vi føler virkelig at vi lever med hele oss når vi er på reise! Men jo nærmere bryllupsdagen vi kommer, jo fjernere blir drømmen. Dette har sammenheng med at drøm blir til virkelighet OG lommeboken blir tommere og tommere... Etter mye idémyldring og diskusjon, har vi omsider bestemt oss for at vi ønsker oss penger til bryllupsreisen til bryllupet.


Bildet er lånt fra: http://www.luxuriousmexico.com/


Det er alltid noen sterke meninger om sånt - noen synes det er kjempeflott, kjempeteit, smart, idiotisk og masse annet. HELT GREIT! Men siden vi har vært kjærester i 8 år til sommeren og bodd sammen i 7 år, så mangler vi ingenting til hus og heim. Ina lider dessuten av kjøpe- og samlemani, og er også veldig opptatt av interiør og loppemarkeder... Noe som har resultert i fulle skuffer, skap OG boder.


Svein-Rune på ferie


Så hvorfor ønske seg en masse vi ikke trenger, når det vi ønsker oss mest er å få ta med oss nygiftfølelsen på en drømmeferie? Men nå har det seg slik at vi begge har FULL forståelse for at noen synes det blir helt feil med pengegave til bryllupsreise, så derfor vil vi lage en liten liste til de som ønsker å gi noe i stedet. Og det er selvsagt helt i orden, ingen skal føle seg presset til noe som helst. Vi (les Ina) har ingen problemer med å finne noe å ønske oss, så det vil bli lagt ut en liste i løpet av en ukes tid.



Men med dette håper vi at den fjerne drømmen om en bryllupsreise kan bli til virkelighet.





På gjensyn!

2 kommentarer:

  1. syns det var en kjempe god ting og ønske seg:) dere har jo alt,, men tom lommebok, så penger til bryllups reise er en super, duper gave:))

    SvarSlett
  2. Så utrolig bra at du forstår det! Du kjenner oss, vi elsker å reise! Håper virkelig å få til en tur der vi kan nyte nygiftfølelsen og hverandre. Så nå får vi bare krysse fingrene for at det ordner seg. Vi gleder oss skikkelig til bryllupet nå!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)