tirsdag 1. februar 2011

"Wedding Planning for Dummies"

Her i huset er vi nå i full gang med å planlegge hvordan bryllupsinvitasjonene skal se ut. Og det er ikke bare bare det heller! Ina hadde selvfølgelig lyst til å lage egne, personlige kort, noe som er en utfordring nok i seg selv. Flere ganger har hun tenkt at det hadde vært kjekt å hatt en bryllupsplanleggings-manual, en såkalt "Wedding Planning for Dummies". Nysgjerrigheten tok overhånd, og nå har hun faktisk funnet det hun letet etter...




For de som er i samme situasjon, så kan boken kan kjøpes her. Men tilbake til invitasjonene... Nå begynner bitene å falle på plass. Etter å ha fordypt oss i utallige inspirerende bryllupssider, har ideene strømmet på. Så nå venter vi spent på en Martha Stewert Doily Lace Edge Puncher bestilt fra USA. For de som ikke vet hva dette er (hallo?), så kan vi fortelle at dette er en mønster-hullemaskin som tydeligvis er et "must" for hjemmsnekrede bryllupsinvitasjoner. Så nå venter vi spent på herligheten! Se så fint mønster den lager under. Spesielt interesserte kan også se demo-video for hvordan punchere brukes her.





I tillegg kan vi avsløre at kortene er sølvfarget og avlange (etter Svein-Runes ønske!). Vi har også gått til innkjøp av sløyfebånd, og Ina har brukt en del tid på å designe eget monogram. Når invitasjonene er ferdige, skal vi legge ut bilder (vi kan jo ikke drive å skryte på oss). Men det lover ganske bra foreløpig, etter vår mening. Monogrammet kommer også opp på siden snart, men det er et par detaljer som gjenstår fremdeles. På gjensyn snart!

1 kommentar:

  1. Du er så søt Ina (ja, du også Svein-Rune) :) Lykke til videre med planlegging.
    klemmer fra reidun

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)