onsdag 2. februar 2011

Kate og William i samme båt som som oss..!

Ja! Vi er ikke alene! Kate og William sliter med sin gjesteliste til bryllupet også, og de endrer på den daglig! Det er tydelig at det er flere som har problemer med å bestemme seg for hvem man skal invitere på en av de største dagene i livet. De har til nå kommet opp i et foreløpig utvalg på rundt 2000 gjester (!), noe som virker som et luksusproblem i forhold til våre 56 gjester til middag... Men de har jo en del forpliktelser som vi slipper unna kan man si, så vi forstår at deres kabal er minst like vanskelig som vår å få til å gå opp. Les artikkelen her: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10013969.


Foto: AFP


Ellers kan vi jo nevne at det er ganske hyggelig at det blir et stort kongelig bryllup i Storbritannia i slutten av april - samme år som oss. Da blir det ekstra mye fokus på BRYLLUPSDITT OG BRYLLUPSDATT i media, og litt ekstra inspirasjon for oss "vanlige" folk. Og vi sier bare JA TAKK! I dag har Ina begynt å lage forsidene på invitasjonene våre. Så har vi en god unnskyldning til å utsette gjesteliste-avgjørelsene i det lengste. Under ser dere forresten sløyfebåndet og blondebåndet som skal pryde forsidene. De er kjøpt på stoff og stil i Salhusveien.


Foto: Stoff & Stil

Foto: Stoff & Stil


Det tok bare 2 timer på Panduro i dag før hun fant ut hvordan innbydelsenes forside skulle se ut. Herlighet... Skal hun bruke så mye tid på sånne "små" avgjørelser kan vi like gjerne utsette bryllupet til år 2020... Men da spørs det om brudens skjønnhetskur blir dradd ut i det lengste, og om brudens "gulerot-over-godteri"-valg fremdeles gjelder (for de som har fulgt med på bloggen tidligere)... Jaja, vi avslutter dagens innlegg med et feriebilde for de som lengter etter sol og sommer i disse regnfulle tider. Ha en fin kveld alle sammen!


Foto: Privat


Nå har vi registrert oss på bloggurat :)

1 kommentar:

  1. Kjempefine bånd - tipper innbydelsene blir nydelig,
    og tusen takk for utrolig hyggelig kommentar!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)