onsdag 26. januar 2011

GjestelisteKAOS....

De siste dagene har vi forsøkt å få gjestelisten på plass en gang for alle. Det har virkelig vært mye vanskeligere enn vi noen gang kunne forestilt oss! Problemet er at vi har så stor slekt og mange venner  (vi klager ikke på det altså) i forhold til de små, intime lokalene i Gamle Bergen. Hvem skal vi stryke ut fra listen liksom? Vi har kun plass til nærmeste familie, slekt og venner, men som de "samvittighetssjelene" vi er, så klarer ingen av oss å sette strek noe sted. Og nå har vi jobbet med gjestelisten siden oktober (!) og den blir endret nesten daglig...  Men nå har vi utsatt avgjørelsene lenge nok, og vi MÅ bare sende få sendt ut invitasjonene med tanke på at bryllupet finner sted midt i fellesferien. Vi håper virkelig at de som ikke blir invitert har forståelse for dette i forhold til plass og budsjett. Sånn må det bare bli. We still love you! Og håper ikke folk blir så fornærmet at de ender opp som gutta under:




Ellers kan vi legge til at "barna" våre - katten Romeo og hunden Oliver heller ikke er invitert... Til deres store skuffelse (tror vi). Så nå må vi vel finne noen som kan passe på de også.




Foto: Privat




Foto: Privat


Det er ikke bare bare å planlegge bryllup merker vi, men at det er verdt alt arbeidet - det vet vi. Vi sees!

1 kommentar:

  1. Sånn går det med slike snille mennesker, det blir alt for mange venner ;)

    Hvis vi hadde vært i Bergen så kunne vi gjerne passet Oliver (jeg vet ikke helt hvordan Baldur vill reagert på en katt...). Men vi har nok flyttet til Stavanger når brylluppet skal stå :( Baldur hadde nok satt pris på en ny lekekamerat..

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)