tirsdag 8. februar 2011

Muligens litt bak skjema...?

Etter å ha sjekket postkassen (litt for ofte) i dagesvis, begynner vi å bli litt bekymret for at Martha Stewert Puncher'n er lost in space. Det er snart 2 uker siden herligheten ble bestilit, og det skulle gå en ukes tid før vi fikk den i posten.



Dette har selvsagt resultert i at invitasjonene ligger pent og venter på siste finish, og vi blir mer og mer bekymret for at potensielle gjester legger ferieplaner i samme periode som bryllupet skal stå. Jaja, vi får krysse fingrene for at puncheren er på vei!

For noen dager siden gikk vi oss en kveldstur i Åsane. Vi gikk opp til Åsane Gamle Kirke for å se om den var like flott og koselig som vi husket. Det er noen år siden noen av oss var inni den, så vi har bestemt oss for at vi skal gå på dagtid så vi får sett den skikkelig. Men den var like fin som vi trodde, og plassen utenfor var åpen og innbydende. Det var også noen flotte trær rundt området, så plassen ligger HELDIGVIS skjermet for mesteparten av IKEA-byggeplassen nedenfor... Vi gikk tur i Mellingen etterpå, alltid like koselig der! Med litt kaffe på termosen ligger alt til rette for en fin opplevelse. Vi pleier å sette oss inn i en av de gamle steinhyttene opp mot Sætregården, hvis været ikke er på topp. Det gjorde vi også denne gangen (men som vanlig glemmer vi både telys og lighter, og blir sittende i mørket.. he he..). Under ser dere noen bilder fra "arkivet" vårt. De ble tatt i fjor på omtrent samme tid.


Foto: Privat

Foto: Privat



Foto: Privat


Ellers kan vi nevne at vi har tatt en titt på TV3 sin nye serie "3 Bryllup", og der var det jo litt å lære.. Man ser jo fort hva man ville gjort annerledes, og man får med litt inspirasjon på kjøpet. Programmet går ut på at tre bruder skal konkurrere om hvem som har det beste bryllupet. De skal delta som gjester i hverandres bryllup, og gi hverandre poeng. Man kan vel raskt slå fast at programmet går under betegnelsen "lett underholdning", men for de som er nysgjerrige - linken til 1.episode finner dere under:


Ha en fin dag videre!

1 kommentar:

  1. Åh, jeg håper puncheren dukker opp snart!

    Jeg har aldri sett Åsane gamle kirke (eller, jeg har nok sett den på et av ikearaidene, men kan ikke huske hvordan den så ut), men tipper den er kjempefin siden dere har valgt den, så jeg blir litt nysgjerrig på hvordan den ser ut.

    Så fine og stemningfulle vinterbilder, og Oliver er jo en storsjarmør som alltid ;)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)