mandag 14. februar 2011

The puncher has arrived!

Endelig! Puncheren kom på fredag, og gjett om vi ble glade! Så nå er invitasjonene nesten ferdige. Det eneste som mangler er monogrammet, men printeren gikk tom for blekk... Så det er denne ukens prosjekt! Nå SKAL invitasjonene sendes ut før helgen, så kan vi begynne å planlegge andre detaljer.


Ina satt forresten oppe nesten hele natt til lørdag, fordi hun hadde gledet seg sånn til å lage invitasjonene. Svein-Rune har vært med å bestemme litt, men det rent praktiske blir fort litt kjedelig. Ina tenker i sitt stille sinn at en slik affære fort hadde endt med kommentarer som; "Hæ? E an ikkje bein nok? Eg har ondt i hånden av all klippingen.. E vi snart ferdig med dette?" Så dermed satt hun der og laget invitasjonene alene, og var fornøyd med det. Under ser dere forsiden på invitasjonene, men vi har ikke lyst til å vise for mye før gjestene får sine i postkassen... Så vi får vise resten senere!


Foto: Privat


Ellers er det jo verdt å nevne at det er 14. februar i dag - altså Valentines Day. Det er ikke alle som feirer denne dagen, men vi sier bare JA TAKK til enda en unnskylding for å feire kjærligheten. Noen sier jo at dette bare er enda en dag som butikkene prøver å få oss forbrukere til å feire, for å øke omsetningen sin. Men det er jo ikke nødvendig å kjøpe gave hvis man ikke vil?


Vi pleier å lage ekstra god mat denne dagen, og setter av tid til hverandre. I tillegg pleier vi å skrive et kort med noen fine ord som gleder den andre, og noen ganger har vi gitt hverandre en liten gave. Men det viktigst er å gjøre det på sin måte. En liten romantisk spasertur kan ofte være nok til at dagen blir litt ekstra spesiell for deg og din utkårede.



Her i huset har Ina tatt på seg oppgaven å overraske Svein-Rune med mange forslag til hvordan vår Valentines Day kan bli bedre enn en vanlig mandags kveld. Hun har laget en "Things to do on Valentines Day"-liste, så kan Svein få velge hva han har mest lyst til. Hva vi gjorde kan leses om i morgen.... Ha en flott Valentines feiring!


1 kommentar:

  1. Så kjempevakre invitasjoner,
    tipper de er minst like fine inni ;)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)