onsdag 16. februar 2011

Valentine's Day

Så var Valentine's Day over for denne gangen, og vi hadde en koselig feiring sammen. Svein-Rune var midlertidig ute av drift - sikter da til høyre hånden hans som hadde fått seg et stygt kutt på jobben. Han slipte stålkanter på et par ski, og så glapp skien...

Noen nydelige små sjokolader m/bittesmå ruter som pappaen til Ina gav oss...  


Så da utgikk noen av forslagene på "Things to do on Valentine's Day"-listen av seg selv (deriblant å bowle og å bade på Vannkanten). Ina hentet Svein Rune på jobben og viste han forslagene, og Svein-Rune valgte følgende:

  •  Romantisk tur i Gamle Bergen (området der bryllupsfesten skal holdes)
  •  4 retters middag hjemme
  •  Se en god film sammen

Ina var fornøyd med valgene, selv om hun følte seg litt snytt for en svømmetur.. Men det ble fort glemt når de satte kursen mot Gamle Bergen. Vi varmet hendene på en varm kopp kaffe, mens et værskifte lurte i luften. Det blåste veldig, og plutselig begynte det å snø! Sånn er det i februar, man vet aldri når snøen melder sin ankomst.. Men turen var koselig den. Oliver var veldig glad for at han fikk en litt annerledes luftetur - han storkoste seg og fikk hilse på store gjess.


Foto: Privat


Foto: Privat


Etter Gamle Bergen tok vi en snarvisitt til Ina sin familie og tok en kopp kaffe. Der fikk vi Valentine's kort og en liten gave, og det var jo en hyggelig overraskelse!

 Foto: Privat

Så dro vi på handletur og kjøpte inn til kveldens meny:

  • Kamskjell på en seng av ruccola
  • Bacondadler
  • Provencekrydret kylling, hjemmelagde fløtegratinerte poteter med smørstekte sukkererter, sjalottløk og sjampinjong til
  • Pannacotta med jordbærsaus

Og der røk hele kaloribudsjettet for resten av uken... Men det var verdt det, for den middagen der lever vi lenge på! (I dag har vi hatt fisk til middag, så samvittigheten er litt bedre..) Her er noen bilder:


Foto: Privat



Kamskjell


Smørstekte grønnsaker


Kokken

Kvelden ble rundet av med en god film før vi stupte til sengs - gode og mette. Håper deres Valentine's feiring var like vellykket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)