fredag 29. april 2011

William og Catherine gifter seg i dag!

I dag skal vi i bryllup. Ikke helt på ordentlig, men vi skal følge nøye med på TV. For dette er en stor begivenhet som vi ikke vil gå glipp av. Svein skal selvfølgelig på jobb store deler av bryllupet, så Ina har lovet å følge med litt ekstra godt for han også. Ina er veeeldig spent på brudens kjole og styling, og kommer til å sitte benket med lommetørkleet klart... For de som ikke vet helt hvilken TV-kanal de skal se på, så viser TV2 nyhetskanalen direkte fra bryllupet i hele dag. BBC og CNN er også gode alternativ, eller evt The Royal Channel på YouTube. Der skal bryllupet vises også. Trykk på linken for å komme direkte inn på The Royal Channel!

http://www.youtube.com/user/TheRoyalChannel







Portraits taken by Princess Diana's favourite photographer Mario Testino
Lånt fra: www.mirror.co.uk


Gratulerer med dagen, William og Catherine!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)