søndag 1. mai 2011

Catherine & William rette ektefolk - Et inspirerende kongelig bryllup

Så var det kongelige bryllupet over, og vi sitter igjen med gode minner og inntrykk fra den store dagen. Og gjett om Ina ble imponert av Hertuginne Catherine av Cambridge sin nydelige brudekjole! Hun elsket de yndige blondene, v-halsen, snittet, det lange prinsesse-slepet, at hun valgte å dekke til skuldre og armer (som seg hør og bør i kongelige bryllup) og sist, men ikke minst... kjolen var kritthvit! Akkurat som Ina sin (mer eller mindre frivillig) skal være. At den var designet av Sarah Burton som er kreativ leder i motehuset Alexander McQueen syntes hun var en flott gest og hyllest til avdøde McQueen. The britiske kongehuset avslører at Catherine og Sarah Burton hadde et nært samarbeid når kjolen skulle designes, og at Catherine ønsket å kombinere tradisjon og modernitet med McQueensk vri. Vi må si at hun lykkes!

Bildet er lånt fra: Daily Mail


Bildet er lånt fra: Daily Mail

Brudebuketten var ikke vår favoritt. Den var litt enkel og kjedelig, men kledde Catherine og hennes elegante stil. Tradisjonen tro valgte hun helhvit brudebukett, og alle blomstene var plukket på kongehusets eiendommer og var engelske slik Catherine selv ønsket. Det var også en del symbolikk bak de ulike typene, bl.a lilje som skulle symbolisere den første kjærligheten. Men en ting vi virkelig lot oss begeistre av var trærne som var satt opp langs kirkegulvet. Dette ble gjort for å lage inntrykk av en grønn og frodig allé. Tenk å få til noe lignende i sitt eget bryllup..


Bildet er lånt fra: Daily Mail

Det var veldig stilig når brudeparet overraskende bestemte seg for å kjøre sin egen brudebil - en flott og bryllupspyntet Aston Martin veteranbil - da de forlot Buckingham Palace. Vi synes at brud og brudgom virket lykkelig og forelsket, og vi kan ikke gjøre annet enn å glede oss stort på deres vegne. Nå er det bare 2 og 1/2 måneder igjen til vi skal gifte oss, og fremdeles er det en del detaljer som gjenstår. Bryllupskaken skal bestemmes i løpet av de nærmeste dagene, og Svein-Rune skal bestille seg smokingskjorte. Ina må finne ut hvilket slør og hvilke sko hun vil ha, i tillegg til brudebukett, øredobber og en drøss av andre ting... Vi får ta én ting av gangen. Men i dag er det eksamenslesing som gjelder, så vi får gå tilbake til det selv om 1.mai solen frister utenfor.

Bildet er lånt fra: Daily Mail


På gjensyn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)