fredag 8. april 2011

Brudekjole og smoking

Jaaa! Endelig har vi bestilt både brudekjole og smoking! Og det var virkelig en lettelse... Vi har leitet og prøvd og snakket og googlet og endelig tatt steget og bestemt oss. Snakk om å vingle frem og tilbake! Ina har jo prøvd kjoler i de fleste brudebutikker i Bergen og omegn (!), mens Svein-Rune har vært innom sin del av smokingselgende forretninger. Ina endte opp med en Alfred Angelo kjole som hun prøvde på den butikken vi ble sendt ut igjen fra (les tidligere innlegg: http://inaogsvein.blogspot.com/2011/03/innholdsrik-helg.html). MEN når hun skulle vise den til familien på nettet, fant hun tilfeldigvis den nøyaktig samme designkjolen til nesten halv pris (før frakt og toll) i USA! Og med frakt og tollavgift endte hun opp med å spare hele 4000kr, og hvem sier da nei takk til det?




Selvfølgelig hadde hun litt dårlig samvittighet for å ha brukt tiden til den (stort sett) hyggelige butikkdamen, men da var hun jo i god tro og hadde virkelig tenkt å bestille fra dem. Men med slike prisforskjeller var valget enkelt. Svein-Rune slengte seg på netthandelbølgen og endte opp med å bestille smokingen sin fra USA han også. Det er en svart klassisk, skreddersydd smoking med italiensk kvalitet og design. Veldig staselig! Den ble faktisk sendt fra USA allerede i dag, så den er her nok i løpet av noen få uker. Svein-Rune er veldig spent på å se den og prøve den på, og Ina jubler over at Svein-Rune kommer til å bli som en smoking hot James Bond brudgom...





Ina sin brudekjole har derimot ikke ankommet butikken i USA enda, fordi det tar litt tid før de får den fra designeren. Selv med ekspress levering og super rush options, så er det en bitteliten sjanse for at den ikke kommer i tide. KRYSS FINGRENE FOLKENS! Ina har faktisk drømt at hun løper rundt og leter etter brudekjole samme dag som bryllupet skal stå, så vi får håpe at hun ikke er sanndrømt...

Ellers har Ina levert inn ringene til gravering denne uken. Hun ble veldig positivt overrasket over at det var så rimelig (hadde sett for seg rundt 1000 kr, men lå på rundt 500), og leverte de inn tidligere denne uken. Vi hadde bestemt oss for å gravere følgende i Ina sin ring:


Det var ikke plass til dato i hennes ring på grunn av diamantrekken... Svein-Rune sin ring hadde også plass til datoen, så der skal det stå:



Men i går fikk Ina telefon fra et ukjent nummer. "Hei, dette er fra Aseco Gullsmed... bla bla bla... så derfor er det ikke plass til å gravere inn hjerte i den ene ringen...!" NEI! Er det mulig... Sånn uflaks kan man ha. Det viser seg at de fleste (alle vi har sjekket) gullsmeder benytter laser til å gravere, og den kunne ikke klare å gravere inn et hjerte fordi ringen var for tynn. Men da svarte Ina at de ikke trengte å gravere noen av ringene, for hun ville gjerne undersøke om det var andre muligheter. Hva med å håndgravere hjertet etterpå? Det finnes nemlig gode gamle håndgravører fremdeles, men hvor de holder hus har vi ikke greid å finne ut av enda. Vi har troen og lever håpet - kanskje noen der ute har tips til hvor vi kan få hjelp? (Vi har en liten følelse av at vi kan se langt etter en slik god pris som på Aseco......)

2 kommentarer:

  1. Ina- så utrolig gøy :)
    Jeg kom over denne siden helt tilfeldig når jeg så på ulike blogger!!
    Håper du har det kjempebra- jeg kom nettopp hjem fra sør-afrika, når jobber du på hm, så kan jeg komme innom og skravle litt.

    Klem Lea

    SvarSlett
  2. Hei Lea!

    Så kjekt med postitive tilbakemeldinger på bloggen! Takk for det :) Velkommen hjem fra Sør-Afrika, jeg tipper du har storkost deg med kjæresten din. Jeg jobber i kveld og på lørdag, så det er bare å stikke innom! Skal du jobbe litt på Indiska i påskeuken eller? Uansett, vi sees nok snart!

    Klem fra Ina

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)