søndag 15. mai 2011

Busy week

Enda en uke har fløyet forbi, og det betyr at vi er enda en uke nærmere bryllupet. Vi har hatt en travel uke, og store deler av fredag den trettende ble tilbrakt på dyreklinikkens venteværelse. Oliver (jack russel hunden vår) hadde skadet foten sin på sin daglige fjelltur med Svein-Rune. Så vi var jo selvsagt redde for at det var brudd, men etter å ha tatt røntgen og undersøkt Oliver nøye fant de ut at det mest sannsynlig "bare" var en bløtvevsskade. Forhåpentligvis skulle alt ordne seg selv i løpet av en ukes tid. Stakkars Oliver. Han halter rundt, men har vært i overraskende fin form ellers. Vi er imponert over at han klarer å løpe rundt og logre med halen på 3 bein! I dag er han heldigvis litt bedre og går bittelitt på foten sin, så vi er ved godt mot.

Oliver lusker rundt grillmaten og spør så fint om å få smake


På onsdag var vi på møte med en dame som lager kaker på bestilling. Hun er et funn! Vi var skikkelig imponert over henne, hun var så hyggelig og dyktig i sitt arbeid. Ina og May Britt fant fort tonen, og Ina sa til henne: "You and me are meant to be! Ja, du og jeg også Svein-Rune, men altså May Britt er jo perfekt for meg!" Hun hadde til og med en Martha Stewart maskin (bestilt fra USA) som lager samme blondekant i marsipan som den blondekanten vi hadde på invitasjonene! Er det mulig liksom? Vi er meget begeistret og hun fikk jobben på stedet. Nå gjenstår det å designe herligheten, akkurat slik vi vil ha det, så fikser May Britt det meste. Vi gleder oss masse til å ta fatt på oppgaven! Under ser dere bilde av May Britt/cake boss, og dere kan gjerne lese en artikkel om henne som nylig ble publisert på nordhordaland.no. Trykk her!


Bildet er lånt fra www.nordhordaland.no


I morgen skal vi hente smokingen til Svein-Rune og vi er skikkelig spente!  Håper den sitter skikkelig nå, og at den er klar for avhenting (skredderen trengte litt mer tid forrige gang). Ina har endelig bestilt slør til bryllupsdagen - langt i kirken og kort på festen. Det finnes nemlig slør som består av et et langt og et kort slør, og så kan man ta av det ene uten å ødelegge frisyren. Dette har jo selvsagt Ina fått nyss om, og sløret er nå på vei og hun er veldig spent på å se det! Alt man må tenke på...




Ønskelisten er påbegynt og den kommer ut på siden senere i dag (denne vil bli oppdatert etter hvert). Oppdraget den kommende uken er å designe bryllupskaken og å fastsette menyen for bryllupsdagen - i tillegg til å lese til eksamener. Nevnte jeg at det også er 17.mai denne uken..? Mye på programmet, men det er kjekt!

Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)