tirsdag 10. mai 2011

Ufrivillig bloggpause

Nå er det en stund siden vi la inn forrige innlegg, og dette er fordi internett har vært nede i leiligheten vår den siste tiden. Men i kveld fungerer det plutselig igjen, så da benytter vi anledningen til å blogge litt. Siden forrige innlegg har brudeparet rukket å gjennomføre hver sin eksamen, den ene med mer suksess enn den andre.. Fremdeles gjenstår det både eksamener og bryllupsplanlegging, og vi må innrømme at bryllupsplanleggingen har sneket seg fremst på prioriteringslisten. Vi har med andre ord nok å henge fingrene i.


På tur i Gamle Bergen


I helgen var vi innom Gamle Bergen Tracteursted for å inspisere bryllupslokalene ferdig pyntet, og for å se hvilke farger som brukes til bordpynt osv. Ina har også sett for seg at lokalene har blitt mindre og mindre jo mer hun tenker på de, så det var godt å få bekreftet at de ikke var så ille som hun fryktet. Vi tror dette kommer til å bli helt fortryllende vakkert, og Gamle Bergen viste seg fra sin beste side med nyutsprungen bjørk og solskinn. Omgivelsene er som skapt for bryllupsfeiring! Vi har også bestilt deilig sommervær på bryllupsdagen, og om vi får ønsket vårt oppfylt blir det champagnevelkomst og bryllupskake i den nydelige, private hagen!


Ina tester slengdissen


Svein-Rune sin smoking har ankommet landet og befinner seg i skrivende stund hos en dyktig skredder i Bergen by. Dette var planlagt fra starten av, fordi Svein-Rune ønsket at den skulle sitte skikkelig. Det som ikke var planlagt fra starten av, var at smokingen skulle komme i en størrelse større enn antatt. Første gangen han tok den på seg, syntes Ina at Svein-Rune lignet mer på en konfirmant som hadde arvet pappas dress, enn en smoking hot Bond-brudgom... Så det skal bli godt å få den tilpasset og klar til bruk. Smokingskoene er på plass, nå mangler bare skjorten og sløyfen. Dette blir nok ordnet i nærmeste fremtid, så kan iallefall 1 av 2 senke skuldrene og vite at antrekket er klart.


Svein-Rune hermer etter Ina


Ina sin kjole er sannsynligvis enda en god måned unna, så hun må smøre seg med tålmodighet. Hun krysser fingrene for at den kommer tidlig nok til at skredderen får tilpasset den til bryllupsdagen, og prøver å ha is i magen. Lettere sagt enn gjort. Hun jobber iherdig med både brunfarge og mindre søtsaker, og tror hun skal nå sine mål i god tid før dagen er her.

Dagens tur i boks


Oppi all eksamenslesing har vi oppdaget at det kun er litt over 2mnd igjen, så nå begynner panikken å melde seg. Enda gjenstår det en god del detaljer, men vi får ta en ting av gangen. Toastmasteren for dagen blir en nær venn av brudeparet - Marius - som også er en av Svein-Runes to forlovere. Vi ønsket at det skulle være en som kjenner oss godt, da blir det et enda mer personlig preg på det hele. Det blir spennende å se hvordan det går, men vi vet at han vil gjennomføre oppgaven med stolthet og stil. Som han selv pleier å si; med de 3 C'ene - Class, Class og Class!


Ina venter spent på å se bryllupslokalet ferdig pyntet


Vi har fått en del forespørsler om ønsker i forbindelse med bryllupet, og har tidligere skrevet innlegg om at vi ønsker oss mest penger slik at vi kan få oppfylt drømmen om å reise på bryllupsferie. Men for de som ønsker å gi en oppmerksomhet istedenfor, så vil vi legge ut en ønskeliste i løpet av den kommende uken.


Helgekos



Vi snakkes snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)