fredag 21. januar 2011

HUSKELISTE FOR DERES BRYLLUP

En av de første dagene etter forlovelsen vår, fikk vi en liten hilsen fra en venn. Det var et "HUSKELISTE FOR DERES BRYLLUP" - HEFTE. Problemet var bare at vi ikke husket hvor det var...  Vi forlovet oss jo for over ett år siden, men siden vi hadde ganske god margin før bryllupet skulle stå, så gikk hele HUSKELISTEN I GLEMMEBOKEN... Så etter å ha letet litt her og litt der, så dukket den endelig opp. Vi gikk gjennom det som skulle ordnes 18 mnd før bryllupet, og heldigvis var det meste på plass:




Så bladde Ina over til neste side der det stod om det som skulle ordnes 12 måneder før bryllupet. Der var det litt smårusk kan du si, som ikke var på plass. Men det som satt som spikret i minnet var:


BRUD: PÅBEGYNN DIN SKJØNNHETSKUR.


...og sånt kan man fort få panikk av... For hvem er det som starter en skjønnhetskur 12 måneder før bryllupet? Dette gjorde at vi (les Ina) satte spørsmålstegn ved hele huskeliste-heftet og vurderte et øyeblikk å kaste hele greien. MEN OK, det var nok fordi enkelte følte seg mer truffet enn andre. Siden vårt bryllup bare er 6 måneder unna, forstod ENKELTE at kanskje det var verdt å ta dette med skjønnhetskur på alvor. Dette medførte at Ina har bestemt seg for at juleflesket ( + alt det andre flesket hun ikke vil innrømme)  måtte bort, så hun har lagt snop og godis på hylla. (Altså Ina har selv skrevet dette, ikke Svein - for de som tror han er en frekkas.) Men det er lettere sagt enn gjort!




Men så er det nå en gang sånn at når man setter seg personlige mål og har motivasjon i massevis, så pleier det å gå rette veien. For Ina sin del er rette veien altså da inn i en brudekjole, som hun har utsatt litt for lenge å gå på jakt etter. For hvilke kommende bruder har vel lyst til å føle seg som en julegris i en sprengt kondomdrakt i brudekjolen? Svein-Rune trener som han pleier, og Ina synes det er litt urettferdig at uansett hvilke enorme mengder mat den mannen putter inn, så viser det ingen steder. Jaja, så er livet dessverre litt urettferdig. Kanskje var det andre ting HUSKELISTEN FOR BRYLLUPET hadde i tankene da skjønnhetskur ble nevnt, men det får vi nok aldri vite... Forslag anyone? Vel, gift blir vi vel uansett... :) OVER OG UT!


 
Foto: Privat

1 kommentar:

  1. Kjempefint bilde av dere -

    jeg er overbevist om at det blir tidenes vakreste bryllup ;)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)