mandag 4. juli 2011

2 weeks to go

Nå er det faktisk under to uker til vi gifter oss og nervene begynner å melde seg. Det er fremdeles en god del som må ordnes før den store dagen. Men vi har virkelig jobbet hardt for å få ting på plass den siste tiden, i tillegg til en drøss av ekstravakter for å tjene litt ekstra peng..

En midtsommer drømmekveldForrige uke hadde vi avtale med Bergens svar på cake boss - May Britt Haslam. Vi gledet oss virkelig til dette møtet, fordi vi endelig skulle få prøvesmake ulike kakesorter og kakefyll. Begge kom rett fra jobb, så overgangen til kakehimmelen var herlig enkel. Kakene hennes var nydelige! I tillegg er hun så utrolig omgjengelig og lett å samarbeide med, så vi spår henne en suksessfylt framtid som nybakt kakebakeri-eier.

Ina er i kakehimmelen
Kaken ble endelig designet, og skal inneholde alle de elementene som vi har drømt om... Deriblant forkjellige kaker i hver etasje, klassisk hvitt marshmellows lokk, monogrammet vårt, hvite, spiselige roser, martha stewart blondemønster, drømmetopperen (ornamentet som skal være på toppen) bestilt fra USA for å nevne noen. Dette kan ikke slå feil! Vi gleder oss til å se det spiselige underverket...En av kakene som ble brukt til inspirasjon


Andre GODE nyheter er at Ina endelig har fått brudekjolen sin fra New York! Og den var like nydelig som hun hadde husket.. Litt små detaljer skal gjøres om på, og den skal prøves sammen med brudeskoene for å være sikker på lengden. Hun har også bestilt 100 hvite silkeknapper som hun drømmer om å sy på slepet, så det gjenstår å se om knappene kommer frem i tide.. Den kritthvite fargen var heldigvis kjempefin, så nå senker hun skuldrene og kan endelig glede seg til å vise frem drømmekjolen sin.

Ina drømmer om silkeknapper nedover slepet


De siste ukene har vi stått på for å finne en solist som kunne synge i kirken. Alle skulle enten reise bort eller så skulle de ha (etter vår mening) altfor masse betalt.. Men nå tror vi at vi har funnet den rette! Gjennom kontakter av kontakter har vi funnet en mannlig sanger som hadde mulighet til å øve inn en ny sang på relativt kort varsel - YESSS! Han er ikke en godt, voksen "Andrea Bocelli"-aktig tenor med mange års erfaring slik vi ønsket oss i utgangspunktet, men han er en dyktig sanger og vi har troen på at han skal klare å sørge for at ingen slipper unna den obligatoriske tåren i øyenkroken...

Andrea Bocelli i kjent stil


Vi har rett og slett ikke hatt tid til å legge inn innlegg fra utdrikningslagene, men bildene fra Svein-Rune sitt har vi ikke sett enda. Fotografen (brudens bror) ferierer i India i skrivende stund, så derfor får det innlegget uansett vente noen uker til .


Det er hektiske dager for tiden, men vi skal gjøre vårt beste for å holde dere oppdatert folkens!

PS: Nå har vi registrert oss på bloggurat :)
 
Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Bergennorske bloggkart!

4 kommentarer:

 1. Stine sa...
  Heisann, jeg har sett på AKKURATT samme ring, bare på nettbutikken! Herregud den ser NYDELIG ut :-) jeg er jo selfølgelig LITT skeptisk til å handle på nett når jeg ikke har sett det "in real life" først.. jeg har lyst å spørre deg om en Stooor tjeneste, har du mulighet å sende meg et bilde av ringen (dameringen) på mail til meg? altså et bilde du har tatt av den? :) jeg hadde blitt Kjeeempe glad!!

  SvarSlett
 2. Heisann Stine!

  Så klart jeg kan maile deg bilde! Den er bare helt perfekt for meg hvertfall, akkurat passe stor og med både gult gull og diamanter. Da kan jeg matche den med både gult gull, hvitt gull og sølv ellers. Ikke noe å nøle på, jeg hadde slått til! Men husk å beregn evt. toll for varen + frakt, importkalkulatoren på tollvesenets sider er grei å bruke. Link:

  http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564

  Send meg mailadressen din :)

  Hilsen Ina

  SvarSlett
 3. Til INA&SVEIN,
  Gratulerer med den store dag! Endelig er den kommet, og vi kan tenke oss at bruden er vakker, brudepiken er skjønn og at Anne Kari og Jan Ole er stolte og rørte foreldre!
  Lykke til med dagen og fremtiden!!
  En hilsen fra Hedvig og Ruth S med familier (klubben til Anne Kari)

  (penger til bryllupsreise kommer til dere via Anne Kari)

  SvarSlett
 4. Nåår skal dere blogge igjen så vi får se hvordan det gikk i bryllupet? :D

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)