søndag 19. juni 2011

Kjære trofaste blogglesere!

Nå er det en altfor lang stund siden forrige innlegg, men vi trengte en liten pause. MYE har blitt ordnet siden sist i tillegg til at brudeparet har hatt hver sin lille ferie. Ina har nytt late dager på stranden i Tyrkia med kusinen Trude, mens Svein-Rune har vært på guttetur med telt og fiskestang.. Hver sin smak! Det var herlig med et lite avbrekk fra hverdagen og all bryllupsplanleggingen, det er jo stort sett BRYLLUPSDAGEN vi tenker på for tiden... OG drømmer om på nattetid.. Men det var litt av en overgang for Ina å dra fra ferie, sol og varme til 10 grader, regn og EKSAMEN på mandagen i oral biologi.. Heldigvis gikk det fint til slutt, og skoleferien er offisielt i gang! Men vi har ikke ligget på latsiden av den grunn!

Utsikten fra Ina sin solseng i Alanya


Ina etter en ukes solslikking



KONTRASTER


Matrefjellet: Svein-Rune leder an gutta på tur


La menn være menn


Nå har vi vært på møte med presten som skal vie oss, og han var en hyggelig mann! Møtet skulle vare en times tid, men vi satt der i 2 t og 45 min!! Vi fikk jo en god tone, pluss at han ville høre en del om bakgrunnen vår og bli litt kjent med oss. Han skriver vanligvis noen personlige ord om alle han vier i talen sin til vielsesdagen, så da er det jo en fordel å vite hva han skal snakke om. Vi hadde en trivelig stund, og fikk være med å bestemme litt detaljer i forbindelse med seremonien. Oi, som vi gleder oss nå... MEN SOLIST til kirken er enda ikke funnet!



Hadde håpet at et av kirkekorene var tilgjengelig, men siden bryllupet er midt i fellesferien ble det dessverre vanskelig. Forslag mottas med takk! Kanskje en dyktig tenor kunne vært noe? Det er ikke lett å finne noen på nettet, vi har sendt en del forespørsler.. ALLE skal på ferie.. Men sånn er livet. Sang skal det nå bli uansett...

Ellers kan vi nevne at utdrikningslagene våre er vel/delvis overstått. Svein-Rune sitt ble til en utdrikningslag-helg, så han er på Lindås med gutta. Ina ble kidnappet på jobben forrige lørdag, og sitter igjen med minner for livet! Men dette må jo selvsagt utdypes i et eget blogginnlegg, så det kommer det mer om snart... Nå kan forresten Ina snart smykke seg med den uoffisielle tittelen "ebaydronningen".



Hun har nemlig bestilt både det ene og det andre fra ebay's evige univers, og vi får nesten pakke i posten daglig! Man blir visst lett hekta på sånt sies det, og JA! DET BLIR MAN! Men det har da blitt bestilt en del lure ting som man ikke finner her hjemme - i hvertfall ikke til samme pris! Kan f.eks. nevne (kunstige) hvite roseblader (2000 stk, det skal jo ikke være for få i kurven...) som Karoline-brudepike skal strø oppover kirkegulvet.





"Favors"-bokser og innhold er bestilt på nett (amerikansk tradisjon egentlig), men her vil vi ikke avsløre noe som helst... Gravert kakespade og kniv til å åpne brudekaken med, brude- og brudgomsko, gjestebok der alle kan skrive en hilsen på bryllupsdagen osv. osv. Det er helt utrolig hvor mye som kan ordnes fra sofaen i din egen stue! Ebay kan vi derfor anbefale på det varmeste - dette er et godt tips til andre bryllupsplanleggere der ute!


Følg med de nærmeste dagene for å høre om utdrikningslagene våre og se bilder fra begivenhetene!

2 kommentarer:

  1. Ebay og Etsy er vandedannende men utrolig praktisk - utvalget er jo uendelig og det er ofte mye billigere enn i Norge (Jeg har nettopp bestilt et helt lager med silkepapir + fine bånd til å pakke draumspelbildene i nr jeg får bestillinger, silkepapiret på panduro er mye dyrere og ikke like variert..)

    Håper (og tror) dere finner en solist snart!

    SvarSlett
  2. Hei Tiril!

    Etsy var et nytt tips, den siden må virkelig sjekkes ut! Ja, det er litt vanedannende med disse nettbutikkene som har så utrolig utvalg til hyggelige priser... I dag fikk vi gravert kakespade + kniv i posten, spesialbestilt til å åpne bryllupskaken med. Gjett om vi gleder oss til 16.juli!

    PS: Gratulerer med boligkjøp! Ser nyydelig ut!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)