onsdag 12. januar 2011

Bryllupsfesten

Høsten 2010 var vi på utallige visninger i Bergensområdet. Hvor skulle vi ha bryllupsfesten? Mange ulike lokaler ble besøkt, deriblant Bergen Roklubb, Fana Roklubb og Krohnstad Hovedgård. Men ingen av stedene var som vi hadde forestilt oss det, og vi fortsatte jakten. Vi hadde faktisk nesten gitt opp å gifte oss sommeren 2011, fordi de andre lokalene vi ikke hadde besøkt som Legenes Hus, Galleri Nygaten og Kommandantboligen ble litt for kostbart i forhold til vårt budsjett.



Så kom redningen. Pappaen til Ina foreslo en visning i Gamle Bergen sine lokaler. Vi hadde jo hørt om det, og visste at det var forholdsvis lite. Med vår store slekt og vennekrets hadde vi egentlig tenkt at det var uaktuelt. Greit, en visning til eller fra... Det var vel verdt et forsøk?



Det var en varm lørdags ettermiddag, og pappaen til Ina hadde avtalt at vi kunne få komme innom Gamle Bergen Tracteursted fordi de skulle ha selskap der samme kveld. Da kunne vi få se de ferdig pyntede bordene, og få en liten omvisning i lokalet. Allerede ved inngangsporten til Gamle Bergen fikk vi den gode følelsen - følelsen av at det var her det skulle skje.




Vi hadde hele familien til Ina på slep og trippet nysgjerrig nedover brosteinene. Det er en helt særegen stemning over Gamle Bergen. Det ligger en historisk sus over området, og du føler deg litt beæret av å få gå der i det hele tatt. Svein-Rune så på Ina. De visste det begge to.


Vi ble møtt av noen hyggelige damer som viste seg å være betjeningen på restauranten. Det var en helt egen atmosfære i bygningen, og vi følte oss utrolig velkommen der. I spisesalen var det dekket på til selskap, og vi så for oss at det var vi som skulle invitere til fest. Valget var enkelt.

Noen av bildene er lånt fra http://www.tracteurstedet-gamle-bergen.no/

Nå har vi fått bekreftet bestillingen vår hos Gamle Bergen Tracteursted, og vi gleder oss til å velge meny og få flere detaljer på plass. For en ære å få feire bryllupsdagen vår i slike historiske omgivelser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig med kommentarer, spørsmål og innspill, så disse mottas med glede! Dersom du er usikker på hvordan dette gjøres, følg instruksjonene under:

1. Skriv inn din kommentar i feltet.

2. Velg hvem du vil "kommentere som" i nedtrekksfanen. (Trykk på den lille pilen.) Har du ikke OpenID, Google konto osv. så velg anonym. Du kan alltids skrive hvem du er i kommentarfeltet istedenfor.

3. Trykk på "Legg inn kommentar" :)